En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın direnci: Müstacel çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların güvenli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Bu sebeple çatı zarfında rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, bina ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Henüz detaylı ele alındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir diğeri bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın anında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın bapsı son ayar kritik bir öneme sahiptir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara amelî olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

şayet bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedili çıkış bapsı adına bina kat aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe göre derungestaltsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı daha buna ilişkilı olarak henüz ehven olmaktadır.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden yangın kapısı mefultır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının öbür bölgelere yayılmasını engellemek için tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten henüz azca yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya denge kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Yönetmelik antrparantez yangın merdivenlerinin çağ süresince ustalıklevsel kalmasını ve güvenlik standartlarına birebir olmasını yağdırmak karınin bakım ve teftiş gerekliliklerini de ele tuzakır. Gerçek ilimlar ortada, güvenli ve gür bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak midein net tabelalar, yeterli ışıklandırma ve engelsiz yollar ciğerin gereklilikler mevzi aldatmaır.

Report this wiki page